Poradenstvo
Rozmýšľate otvoriť si novú prevádzku ? Alebo chcete modernizovať a plánujete rekonštrukciu tej existujúcej ? Neviete si vybrať zo širokej škály ponúk zariadení, ktoré sú na trhu ? Nevyznáte sa v spleti ponúk predajcov, kde každy tvrdí, že ponúka to najlepšie ?
Obrátte sa na našich odborníkov, skúste nám dôverovať a využite naše poradenstvo podložené dlhoročnými skúsenosťami !
Úprimne, zo srdca a hlavne na základe bohatých skúseností, vám odporúčame pred investovaním do týchto profi technológii, konzultovať rôzne vaše nejasnosti, resp. požiadavky s odborníkmi - či už našimi, alebo inými, ale hlavne s takými, ktorým dôverujete. Vyvarujete sa tak prípadnej budúcej "nespokojnosti" spôsobenej vysokými nákladmi na energie, alebo zlými pracovnými podmienkami vášho personálu, resp. zbytočne vysokými počiatočnými investíciami a tiež ( čo je žiaľ častý jav ) aj následnými častými servisnými zásahmi. To má samozrejme takmer vždy vysoké straty, kedže vám zariadenie, ktoré má zarábať naopak vyťahuje financie z vašej peňaženky. často potom nielenže platíte za servis, ale dopaty sú neraz kruté aj preto, že prevádzka je kvôli kľučovému zariadeniu odstavená !
Naša firma je na takéto odborné konzultácie s Vami pripravená a veľká skupina zákazníkov túto službu využíva !
- Naši zamestnanci sa zúčastňujú školení u výrobcov a dodávateľov a priebežne sa oboznamujú s novými trendami vo svete technickej gastronómie.
- Pracujeme systémom špecializácie, t.j. každý obchodník má pridelený odborný sektor a teda má na starosti len určitý úzky okruh produktov
- A hlavne ! - čo sa nedá ničim nahradiť - máme nielen dlhoročné, ale hlavne osobné skúsenosti, na ktorých staviame ďalej !
Každý typ gastroprevádzky má svoje osobitosti a nie je možné zariadiť spotrebičmi všetky rovnako - podľa určitej šablóny. Je vždy nutné brať na zreteľ mnoho faktorov, hoci by sa jednalo aj o nejakú mini prevádzku. Je potrebné zohľadniť aj zdanlivé maličkosti, detajly, aj keby sa zdali byť nepodstatné.
Preto každej prevádzke venujeme osobitnú pozornosť a už pri projektovaní zohľadňujeme špecifiká danej prevádzky !
Sme na trhu dlhé roky hlavne vďaka tomu, že našim zákaznikom sa darí a že sa im darí aj určitou mierou nášho pričinenia a to nám dávajú často najavo aj tým , že sa k nám znovu a znovu vracajú. To nás povzbudzuje, ale zároveň aj motivuje robiť našu prácu naďalej s vysokým nasadením, nepoľaviť v nastúpenom trende a stále sa snažiť poskytovať maximálnu kvalitu v poskytovaných službách a dodávaných zariadeniach.
Preto by bolo od nás veľmi neprofesionálne predať vám akýkoľvek produkt, ak by sme vedeli, že je pre vás nevhodný. Ak chcete kúpiť hoci aj drobnosť a nie ste si celkom istý, že je to presne to, čo potrebujete, vyhľadajte radšej ešte pred kúpou radu u našich pracovníkov.
Pre uvedenie vášho podnikateľského zámeru do života je preto dobré mať pred zrealizovaním vo všetkých potrebných krokoch úplne jasno. Často je preto vhodné mať spracovaný aj plán, ktorý vás povedie pekne krok za krokom.
Ak je to potrebné, tak so spracovaním plánu vám pomôžeme. Dobrý plán vám pomôže výrazne znižiť stres, prípadné finančné straty, ušetrí neraz mnoho zbytočne vynaloženého času na nepotrebné úkony,... a v budúcej prevádzke vám pomôže čo najviac optimalizovať a uľahčiť činnosti prebiehajúce v priestoroch prevádzky, čo zahŕňa napr. prácu so surovinami - ich skladovanie, chladenie, či samotné spracovanie i celú ich prípravu na ceste až ku zákazníkom.
Veľmi dobre vieme, že každá výrobňa, kuchyňa - resp. prevádzka je iná - je originál a vyžaduje si preto aj odlišný prístup.
Často sa nám stáva, že nám niekto zavolá a pýta sa nás, koľko by ho stálo, keby si zriadil takú či onakú prevádzku. To je nereálne ! Poskytnúť takúto informáciu môže len nezodpovedný človek, klamár, alebo jednoducho niekto, kto nemá ani len trochu skúsenosti !
To sa nedá bez potrebných podkladov, informácii, zámerov,...
Na vytvorenie cenovej ponuky je dôležité poznať vaš finančný strop, avšak oveľa dôležitejšie je vedieť mnoho ďalších informácii.
Ak to má byť cenová ponuka úplne presná, nielen orientačná v ramci nejakých mantinelov, tak jej musí predchádzať aj spracovanie dispozičného rozmiestnenia zariadení, z ktorého potom môže vzniknúť nielen samotná cenová ponuka, ale aj ďalšie dôležité dokumenty - samotný projekt so spracovaním aj inžinierskych sieti, podklady pre hygienu,...
Prvým krokom k úspechu vo vašej prevádzke sú nielen kvalitné zariadenia, ale ešte predtým aj dobre naplánovanie, dobre spracovaný podnikateľský zámer a konzultácie s odborníkmi.
Nezáleží na tom, či plánujete nejakú naozaj len mini prevádzku, alebo veľkokapacitnú kuchyňu - máme reálne skúsenosti nielen s malými, ale aj s naozaj veľkými prevádzkami, dokážeme navrhnúť plán presne podľa Vašich predstáv, potrieb a prianí. Na celkovom návrhu a pláne vašej profesionálnej prevádzky sa u nás vždy podieľa odborný tím - viacero ľudí, ktorí do toho majú čo povedať.
Všetky poznatky, ktoré sme za dlhé roky pôsobenia na trhu získali, premietame do našich rozhodnutí a služieb pre vás. Preto vám môžeme a chceme dobre poradiť - nie vás nalákať, aby ste nakúpili za každú cenu. Nechceme jednorázový zárobok, ale spokojných zákaznikov, to je náš cieľ a filozofia. Presvedčili sa o tom už mnohí.
Konzultácia s odborníkmi sa vždy oplatí, môže vám v budúcnosti priniesť veľa dobrého !
Ak máte záujem o konzultáciu napíšte nám sem :