Naposledy zobrazené

phone

     OSOBNÝ
     ODBER


phone     PROFESIONÁLNY
     SERVIS


 

 

 

 

Parrilla grily na drevné uhlie, BASQUE GRILL - JOSPER

Dostupnosť: do 14 - 21 dní
Počet grilovacích zón:
Výrobca: JOSPER
Záručná doba: 12 mesiacov

Parrilla grily na drevné uhlie BASQUE od spoločnosti JOSPER sú tradičné otvorené grily, ktoré majú veľkú úžitkovú hodnotu vďaka svojej všestrannosti a produktivite. Pri návrhu a konštrukcii spoločnosti Josper napomáhal Bittor Arginzoniz, majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Asador Etxebarri. Bol priekopníkom v inovácii najstaršej kulinárskej techniky na svete, grilu.

Vo výrobnom procese BASQUE grilov sú použité najlepšie "high-tech" oceľové zliatiny vytvorené spoločnosťou Josper a pre spoločnosť Josper, ako aj najnovšie dizajnérske techniky pri konštrukcii tradičných grilov.

Výhody grilu BASQUE:

  • plynulý hydraulický systém nastavenia výšky roštu
  • maximálna tepelná izolácia zaručená viackomorovým ventilačným systémom
  • vnútorná ochranná bariéra poskytnutá minerálnou izoláciou
  • prirodzené prúdenie tepla, nie nútené, uľahčuje použitie grily

nákres basque gril parrilla gril Josper

Gril BASQUE disponuje zásuvkou na zber popolu a reguláciou prívodu vzduchu, vďaka ktorému je možné regulovať a rovnomerne rozdeľovať vzduch do spaľovacieho priestoru.

Súčasťou balenia:

  • kliešte Josper
  • kutáč na popol

JOSPER gril - prívod vzduchu

Parrilla grily BASQUE josper

BASQUE JOSPER GRIL

Certifikáty josper
Vyrobené v španielku Josper grily

Model
PVJ-076-1
PVJ-076-2
PVJ-076-3
PVJ-050-2
Vonkajšie rozmery (ŠxHxV) (mm) 1150 x 900 x 1610 2090 x 900 x 1610 2995 x 900 x 1610  1400 x 900 x 1610
Rozmery roštu (ŠxH) (mm)  760 × 510 760 × 510 (x2)  760 × 510 (x3) 500 x 510 (x2)
Zdvih roštu 290 mm 290 mm 290 mm 290 mm
Čas vyhriatia 20 minút 20 minút 20 minút 20 minút
Teplotný rozsah
do 250°C do 250°C do 250°C do 250°C
Denná spotreba drevného uhlia 18 - 20 kg 36 - 40 kg 54 - 60 kg 20 - 22 kg
Nominálny tepelný výkon 3 kW   6 kW 9 kW  4,5 kW
Hmotnosť 307 kg 526 kg 921 kg 367 kg

Rozmery:

* - minimálna vzdialenosť k horlavému predmetu 300 mm, k nehorlavému 100 mm
1 - odporúčané rozmery digestoru
2 - odporúčaný rozmer pracovného priestoru

Produktový list
PVJ-076-1

Produktový list
PVJ-076-2

Produktový list
PVJ-076-3

Produktový list
PVJ-050-2